Блог

Харизматичні годинники найчарівнішого силача Голлівуду Джейсона Стетгема з маркуванням Swiss made, приправлені драйвовою енергією


Любителі жанру екшен, звичайно, люблять фільми за участю британського актора Джейсона Стетгема, що брутально виділяється на тлі інших. Навіть вимова прізвища легендарного «Перевізника» викликає суперечки — Стетгем чи Стейтем? Але не варто вдаватися в лінгвістику, а краще поговоримо про зразкового персонажа відмінних екшенів та справжнього цінителя наручних швейцарських годинників. Мало того, що в блокбастерах на зап'ясті його героїв красуються розкішні «швейцарці», ще й колекція актора налічує кілька десятків відомих мануфактур.

«Адреналіновий» хронограф TAG Heuer Carrera — для самих сміливих


Згадуючи культовий ритмічний бойовик «Адреналін» із захопливими віражами, головного героя, звичайно, пригадають усі, але яку марку годинника носить харизматичний герой у виконанні Джейсона Стетгема, навряд чи. У стильного найманця красуються на зап'ясті елегантні годинники легендарної мануфактури TAG Heuer Carrera!


Творіння TAG Heuer Carrera CV2010.BA0786, яке ми бачимо на руці Стетгема в кінострічці — це культовий перегоновий хронограф, що ефектно демонструє ваш драйв. Навіть мчачи на шаленій швидкості можна відстежувати секунди, що біжать, на фланці циферблата.

Створений для чоловіків з дуже сильним характером, легендарний годинник TAG Heuer Carrera не підведе в найскладніший момент. Говорячи про дизайн і великий корпус, розмір якого 41 мм — нічого зайвого, лише дотримання балансу. Престижний та модний аксесуар може похвалитися водонепроникністю 100 метрів. Строгий зовнішній вигляд, для гарної розбірливості на високих швидкостях — ідеальна комбінація функціональності та естетики.

Підкорювач морських глибин IWC Aquatimer Automatic 2000 і «Механік: Воскресіння»: ще та парочка


Черговий динамічний сюжет із яскравим персонажем і, звичайно, справді чоловічим героєм — Джейсоном Стетгемом. Вправна майстерність суворого джентльмена явно радує багатьох фанатів та шанувальниць актора. Його вірний супутник та надійний компаньйон родом зі Швейцарії — хронограф компанії IWC Aquatimer Automatic 2000.


Водостійка модель, розроблена з упором на міцність — це поєднання нержавіючого круглого корпусу 46 мм з рекордною водозахисною опцією 2 000 метрів. Доповнює аксесуар стильний каучуковий ремінець чорного кольору. У цієї моделі продумано все до дрібниць: безель, що обертається, який завдяки оснащенню новою концепцією SafeDive міцно фіксує кільце в ідеальному положенні. Що особливо стане в пригоді під час глибоководного занурення.

Секунди, дата, хвилини та час відображаються на оригінальному антрацитовому циферблаті. Відмінна видимість стрілок та міток у темряві забезпечує зелене накопичувальне покриття.

Потужний екземпляр Panerai PAM 389 Luminor Submersible для справжнього героя «Нестримних»


Приголомшливу «збірну» представив усім любителям бойовиків легендарний Сталлоне у своєму вдалому проєкті «Нестримні». Зіркову команду важко уявити без харизматичного Джейсона Стетгема! Але навіть такий суперкрутий хлопець, який народився зі зброєю в руках, не може обійтися без високоточного хронографа Panerai PAM 389.


Уособлення мужності у цій моделі повністю відповідає образу сталевого героя. Розмір титанового корпусу становить 47 мм, водозахист до 300 метрів створює стильний і мужній образ. Досконалість простежується в керамічному диску, встановленому в безель. Запас ходу три дні. Індекси та стрілки з люмінесцентним нанесенням виразно виділяються на чорному циферблаті.

У годинникових швейцарських брендах актор особливо цінує бездоганну майстерність, любить кожну окрему деталь і неймовірно хитромудрі елементи, які ідеально складені в одному корпусі.


Стетгем віддає перевагу не тільки сучасним моделям годинників, але й обожнює вінтажні екземпляри. Так, одного разу під пильний погляд папараці потрапили оригінальні та функціональні красені Rolex Explorer II, які прикрашали зап'ястя Джейсона. Механізм у корпусі з нержавіючої сталі, діаметр становить 40 мм та автозавод. Увагу привертає яскравий акцент у вигляді помаранчевої секундної стрілки.

Серед надійних швейцарців, які займають свої місця в колекції актора, є не менш цікавий екземпляр та втілення елегантності — Patek Philippe Nautilus 5980/1AR. Корпус виглядає оригінально, нагадує ілюмінатор, лише розмір становить 43 мм. Якщо захочеться поринути у воду, то можна сміливо це зробити, адже показник водонепроникності цих годинників до 120 метрів.

Ще не дивилися блокбастер із безстрашним британцем Джейсоном Стетгемом «Мег: Монстр глибини»? Поспішить заповнити цю прогалину та оцінити не тільки майстерність актора, а й круту модель для дайверів Carl F. Bucherer героїні Лі Бінбін, яка вдало підкреслює її характер.

І не забудьте підібрати для себе надійного помічника, хороший швейцарський годинник представлений каталогом нашого ломбарду «Циферблат». Чудова добірка годинників TAG Heuer Carrera — завжди в каталозі. Вибирайте модель до душі, просоченої адреналіном перегонових трас з Джейсоном Стетгемом.