Блог

Кожна модель годинника Rolex приховує свою історію: знаменитості та їхня безмежна любов до бренду


Стильний брендовий одяг від іменитих кутюр'є, рідкісне авто, аксесуари, що розбурхують уяву — будь-який елемент в образі знаменитості є невіддільною частиною його іміджу. Навіть якщо хтось з акторів чи спортсменів засвітить перед об'єктивами папараці маловідому марку, то не дивуйтеся, що скоро вона опиниться на вершині модного Олімпу.

Дотримуючись модних тенденцій, багато публічних осіб вважають за краще носити надійний, перевірений часом швейцарський годинник Rolex. І їх мало хвилює, що бренд створено на початку XX століття. Отже, хто схильний цінувати несхожу на інших марку Rolex та престиж цього наручного годинника, його бездоганну майстерність? Дізнайтесь із матеріалу статті.

Тяжкий люкс Конора МакГрегора


Успіх легендарної марки Rolex можна порівняти з Макгрегорівським. Бренд також свого часу відстоював першість у боротьбі за якість і заслужено отримав її. Ідеальна точність, визнана Британською королівською обсерваторією ще в далекі часи, коли подібні сертифікати для наручного годинника були чимось недосяжним і заслужити його могли виключно корабельні хронографи. Далі ми знаємо, що підкорити глибини бренду таки вдалося.

Мабуть, завойовник титулів обрав собі годинник Yacht-Master не заради прикраси. Модель, звичайно коштує недешево, але крім вартості має і відмінну функціональність. Хто знає, може мужній та сильний ірландець любить авантюри та морські простори?

Неперевершений вибір «хрещеного батька» — Аль Пачіно і Rolex


Легендарний кіноактор, який став для багатьох з нас найкращим екранним мафіозі, не обмежується лише своїми нагородами та амплуа. Аль Пачіно відчуває прихильність до іменитого бренду вже давно, шанувальники встигли помітити на зап'ясті актора класичні Rolex Day-Date, з якими він нерозлучний на червоній доріжці та у фільмах. А ще він був помічений у канонічних Rolex Submariner та Rolex Datejust. Останні знімалися разом із ним 1992 року у кінокартині «Американці».

Зовсім не драматичний годинник Rolex дивовижного Тома Генкса


Ідеальний і виразний тандем — Rolex Milgauss і Том Генкс, схоже, створені один для одного. Елегантний корпус 40 мм, водонепроникність до ста метрів. Вони витримують магнітні поля напруженістю до 1000 гаусів. У назві закладено французьке слово mille – тисяча. Оригінальний годинник Milgauss поєднує в собі наукову спадщину і приголомшливу естетику. Вишуканого стилю моделі надає сталевий браслет. Крім цих красенів, у колекції актора є не менш привабливі екземпляри: Rolex Sea-Dweller Deepsea та Explorer.

Годинник Ролекс доктора Хауса


Знаменитий і визнаний Доктор Хаус вважає за краще носити модель Rolex GMT Master II. Відмінний хронограф у 40 мм корпусі з подвійним часом та водонепроникністю до ста метрів. Як і характерно для швейцарців, механізм калібру 3186 ідеально точний та бездоганний. Запас ходиків 48 годин. Х'ю Лорі припав до смаку цей годинник, раз він носив свій GMT Master II Espresso навіть у смокінгу на церемонії вручення премії Golden Globe Awards.

Бонд віддає перевагу не тільки Омезі: що носить Деніел Крейг


У фільмах актор часто носить знамениті Omega, а у житті любить чергувати швейцарців. Наприклад, на пильну увагу заслуговують вінтажні Rolex Daytona спортивного дизайну. Годинник нагадує панду своїм світлим циферблатом, який виконаний у рожевому відтінку з темними лічильниками. Другий екземпляр також зі світлим циферблатом та колами чорного кольору у вигляді лічильників, що відображають хвилини та години.


Ці хронометри виготовлені з міцної ойстер-сталі. Оснащені шкалою тахіметра, якими часто користуються автоперегонники. Годинник з автозаводом, красиво виглядають стрілки з люмінесцентним покриттям. Звичайно, найбільше вони надають своєму власнику тієї впевненості, з якою Бонд Крейг з'являється на екрані.

Серед затятих фанатів бренду також — музикант Джон Майєр, актор Чарлі Шин, Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт та багато інших селебріті. Прекрасна половина людства не менше чоловічої відчуває потяг до популярної марки. Так, американська актриса Шарліз Терон щаслива володарка Rolex Deep Sea, у Дженніфер Еністон кілька моделей, але більше вона любить годинник із колекції Day-Date Gold.

Хочете, щоб на вашому зап'ясті миготіли справжні швейцарці як у знаменитостей? Тоді пора зазирнути у каталог ломбарду «Циферблат» Rolex, та обрати довгоочікувану модель, яка завжди чекає на свого власника.